6 timmar/dag

 
 
 
Och så blev det en ny vecka med sex timmars arbetsdagar. Arbetet består av allt möjligt. Måndagen bestod av att logga in i dator, leta fram outlook och kalender samt lite annat kollande. Leta runt i köket i kyrkan för att veta vart t ex glas och assietter finns. Vad som fanns bakom dörrarna på nedervåningen. Övervåningen får bli en annan dag och när det finns folk i huset. Känns lite som om jag är gäst i huset och som gäst snokar jag inte runt. 
Tisdag fick jag koll på gemensamma dokument och vart man hittar dem. Möte med Johanna för att planera in en träff med ett gäng kvinnor och barn samt sorgegrupp. På lunchen socialiserade Elna och jag med några herrar som satt i slänten vid kanalen, solen sken och vovven inbjöd till samtal som tillslut handlade om livet.
 
 
 
 
Onsdag möte med kontraktets diakoner och den grupp som arbetar med olika insatser för missbrukarna i centrum (hål i hjärnan, kommer inte ihåg vad gruppen heter... Omsorg.. nått... Kanske) Så var det dags för månadens stormöte med all personal och efter det, mot Örebro för att få koll på nätvandring inom Svenska kyrkan. Idag var det stadsdelsmöte i Fornhöjden och informellt snack med kollegorna i kyrkan. De där samtalen då man fixar och hjälps åt att lösa saker och ting så imorgon ska jag hjälpa Birgitta fixa påskpyssel. Haha... Flörtkulor... Och påskägg å korgar 😉 trodde inte jag skulle hamna där igen. 
Innan shoppingturen ska jag träffa en grupp dementa på Glasberga. Däremellan är det samtal och mailkontakter.
Dagarna fylls på, trots att det känns som om jag bara är och gör minimal nytta. 
Elna har varit med mig hela veckan och det har gått väldigt bra! 
 
När vi kommer hem sover jag och sover ännu lite till. Är i någon typ av dvala, orkar ingenting. Efter sista kissrundan med Elna vaknar jag till lite och spelar lite wordfeud, quiz och kollar några bloggar.
 
Vi ska ladda inför helgen också. Elna ska på utställning på lördag och söndag ska bi träffa valpkompisar från kenneln. Det blir bra, får se vad vi orkar. Tar en sak i taget och ställer in om jag inte orkar. Nästa vecka är en ny 30 timmars vecka med bl a besök på stiftet och diverse andra möten.
 
Elna hos Therese som trimmar inför utställningen på lördag.
 
I övrigt så måste jag avboka tvättstugan, kom jobb emellan 😊 det känns, för övrigt, som förr... Dålig på att prioritera mina egna behov. 
 
Det gäller att hitta en vettig rytm. 
Det är så lätt att jag fyller dagarna med jobb för nu har hela veckan snart gått och jag bar även i gudstjänsten i söndags och grejade lite. 
 
Det är svårt för mig att förhålla mig till jobb och vila, till hur jag arbetat förr och hur orken är just nu. Jag funderar mycket på hur jag ska gå till ett klokt schema inför jobbstarten på riktigt. Vill ju inte hamna här igen men det är svårt. Jag märker att det gamla invanda är så lätt att ramla in igen. Snabba puckar, fast just nu går det inte så snabbt. 
 
Sov gott! Elna sover redan så nu är det dags för mig med. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: